Hozzávalók:
- 4 db csirke alsócomb
- 4 gerezd fokhagyma
- 15 g gyömbér
- 1 db chili (elhagyható)
- 1,5 evőkanál pirospaprika
- 1 evőkanál kurkuma
- 1 evőkanál tört/őrölt koriander
- 1 evőkanál őrölt kömény
- 1 evőkanál garam masala
- 3 evőkanál joghurt
- 1-2 teáskanál só
- 2 evőkanál olaj
- 3 evőkanál víz
- 1,5 evőkanál citromlé
- 1,5 evőkanál finomliszt
- 4 evőkanál kukoricakeményítő
Elkészítés menete:
Beirdaljuk a csirkecombokat, majd a fűszereket a joghurttal, vízzel, olajjal és citromlével aprítóban krémessé daráljuk. A csirkecombokat tálba tesszük, ráöntjük a pácot, a lisztet és a keményítőt, összekeverjük és 30 percig a hűtőben pácolódni hagyjuk. Ezután forró olajban kisütjük a combokat.
Köretként sült krumplit, vagy salátát ajánlok.