falmatrica a gyerekszobába

Gyönyörű falmatricák a gyerekszobába

A gyerekszoba dekorálása mindig nagy feladat, hiszen ahogy nő a gyermek, úgy alakul és formálódik a szoba az ő ízlésének megfelelően. Most egy olyan egyszerű ötletet hoztunk, amellyel gyorsan és nagyon mutatósan dekorálhatjuk a gyerekszoba falát, ráadásul a dekoráció a későbbiekben bármikor könnyedén eltüntethető, így nem kell attól tartanunk, hogy újra kell festeni az egész gyerekszobát.

A gyerekszobai falmatricák igen nagy népszerűségnek örvendenek, de ezek közül is kiemelkednek a csodaszép grafikával megalkotott Inspio webáruház termékei. Ezek a falmatricák személyes kedvenceink, mert amellett, hogy minőségi alapanyagból készülnek – nem nyúlnak, könnyen a falra helyezhetőek és igény esetén könnyen el is távolíthatóak – nagyon egyedik, különleges mintázatokkal gyártják ezeket.

A lányos és a fiús gyerekszobákba témák szerint válogathatunk a falmatricák közül, és minden matrica igazán kedves kis állatokat vagy figurákat ábrázol. Az Inspio falmatricáira jellemzőek a visszafogott pasztellszínek, a képek mégis színesek és látványos dekorációk a falra helyezve. A matricákat igazán könnyű a falra simítani, nagyon jól tapadnak, de ha a későbbiekben szeretnénk lecserélni, akkor gond nélkül le tudjuk húzni a falról és nem hagynak semmilyen nyomot, nem szedik le a fal felső rétegét.

 

Inspio falmatrica

 

A mi kedvencünk az Inspio termékei közül a gyerekszobába szánt erdei állatok kollekció, amely, ahogyan a neve is sokatmondóan sugallja, kedves és mosolygós kis erdei állatokat ábrázol, csodaszép színösszeállításokban.

 

erdei állatok falmatrica gyerekszobába

 

Az Inspio webáruházban kapható falmatricák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek kifejezetten színtartósak, a képek felbontása pedig szupe, így a színek és a részletek nagyon élesek és tiszták. Az Inspio webáruházban található falmatricák tervezése és gyártása szigorú minőségellenőrzési folyamatokon megy keresztül, így biztosak lehetünk abban, hogy a megvásárolt termékek kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak lesznek.

A gyerekszobai falmatricákon kívül a webáruházuk kínálatában gyerekszobai szőnyegeket is találhatunk a falmatricákkal egyező stílusban, így az egész gyerekszobát hangulatossá varázsolhatjuk.

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Otthon design - Gyerekszoba

Vissza az oldal tetejére

Kövesd Facebook oldalunkat,
értesülj elsőként friss cikkeinkről!