online tanfolyamok

5 ingyenes minikurzus érdekes témakörökben

Legfrissebb cikkünkben egy olyan oldalra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ahol teljesen ingyenesen válogathattok érdekes tananyagok közül. Éppen egy képzést kerestünk, amikor is rátaláltunk erre az oldalra: https://webuni.hu/.

Sokféle tananyagot találtunk, ingyenes és fizetős képzéseket is, számtalan területről. Ezek a rövid tananyagok leginkább az adott témában való elmélyüléshez adnak alapokat és többségük valóban kimondottan rövid, akad olyan tananyag, amely kevesebb, mint fél órás időtartamú. Találsz írott anyagokat és hanganyagokat is a képzések között.

Miért érdekesek ezek? Gyakorlatilag a szabadidődben a mobilnyomkodást akár hasznossá is teheted. 🙂

Milyen tananyagokat találtunk, amelyek felkeltették az érdeklődésünket?

Kimondottan az ingyenes képzéseket olvastuk át, hogy ezekből hozhassunk nektek egy kis ízelítőt.

Ha szereted fejleszteni önmagad, akkor egészen biztosan tetszeni fog a „Jövőtervezés mandalarajzolással” tananyag, amelyben azt ígéri a tananyag készítője, hogy mandalákat rajzolva segít nekünk lezárni a múltat, elengedni a félelmeket, a problémákat, és nyitottnak lenni az új, boldog jövő felé. A tananyag alkotója szerint különösebb kézügyességre sincs szükségünk a mandalák rajzolásához, mert az útmutatásai szerint gond nélkül boldogulni fogunk a tananyaggal.

 Az egészséges életmódot keresők számára az „Egészséges életmód” rövid kurzust ajánljuk, amely kifejezetten azok számára készült, akik még csak a kezdetek kezdetén járnak, pontosan nincs elképzelésük az egészséges táplálkozás mikéntjéről. A kurzus részletesen foglalkozik az egészséges táplálkozás mibenlétével, útmutatást ad arra vonatkozóan, hogy hogyan érdemes táplálkozni, mi történik a szervezetünkben, ha túl sokat, vagy éppen túl keveset eszünk egyes ételekből. Milyen hatással vannak a különféle tápanyagok a szervezetünkre, mit és miként bont le a szervezetünk. Ha szeretnél egészségesen élni, és egészségesen étkezni, de nem tudod, hogy kezdj neki, feltétlenül olvasd el a kurzus tananyagát.

Szívesen írnál detektívregényt? A „Mi kell egy jó detektívregényhez” kurzus éppen erről szól: miként és hogyan írj igazán lebilincselő történetet. Ha kacérkodsz az írás gondolatával vagy csak a saját szórakoztatásodra írnál szívesen érdekes sztorikat, akkor ezt a kurzust mindenképpen érdemes megnézned.

Érdekel a lakberendezés? Akkor az „Otthonalkotás” kurzus lesz a neked való. A tananyag 26 leckén keresztül megtanít a lakberendezés alapjaira, fortélyokra és tippekre, amelyeket nagyon jól hasznosíthatsz az otthonod csinosításakor. Az Otthonalkotás kurzus nem lakberendező képzés, de a kurzus során olyan átfogó ismeretekre tehetsz szert, melyek segítségével magabiztosabban állsz majd neki otthonod kiválasztásának, megtervezésének és megalkotásának. A kurzus tananyaga segít rátalálni a személyiségedhez legközelebb álló stílusra, és megmutatja, hogyan alakíthatod ki azt megfelelőképpen a saját otthonodban.

Ha kipróbálnál valami új hobbit, akkor pedig ajánljuk a „Szövő tanfolyam” kurzust, ahol egy letölthető írott tananyag segítségével elsajátíthatod a szövés alapjait. Így a későbbiekben könnyen készíthetsz magadnak lakberendezési dekorációkat, díszpárnákat vagy tárolókat is.

 

Érdemes szétnézni az oldalon, mert sok hasznos és érdekes tananyagot találhatsz ingyen, amelyek segítségével a szabadidődet kreatívan töltheted és tanulsz valami újdonságot is. 🙂

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Vissza az oldal tetejére

Kövesd Facebook oldalunkat,
értesülj elsőként friss cikkeinkről!