DeLine ékszerek

DeLine ékszerek karácsonyra

Az ünnepi szezon közeledtével kézműves karácsonyi ajándékok cikksorozatunkban olyan magyar kézműves alkotókat mutatunk be nektek, akik minőségi alapanyagokból, aprólékos munkával, szívvel-lélekkel készült csodákat alkotnak! Idén vásárold meg a karácsonyi ajándékokat magyar kézművesektől!

Ebben a cikkünkben a DeLine ékszermárka alapítóját és gyönyörű termékeit mutatjuk be nektek!

A DeLine ékszermárka prémium kategóriás termékeket foglal magában, melyek ásványok, drágakövek, újrahasznosított és egyéb kreatív alkotóelemek felhasználásával készülnek.

Azokat a városi nőket szólítják meg az ékszerek, akik céltudatosak, és szeretik, ha a figyelem középpontjában állnak. Fontos számukra a külső és belső összhang, az öltözékükkel és a kiegészítőkkel kifejezik a hangulatukat, a terveiket és a vágyaikat, ugyanakkor örömüket lelik a játékos részletekben. Van humorérzékük, nem jönnek zavarba, ha a munkából egy partira hivatalosak, és a megjelenésüket ehhez mérten igazítják egy-egy statement ékszerrel.

A DeLine ékszerek minden darabja kézzel készül. Az újrahasznosított alapanyagok, melyek főként vintage gombok, régi ékszerek, textilmaradékok, parafa dugószeletek, tollszárak, gondos válogatáson és előkészítésen mennek keresztül, mielőtt megtalálják méltó helyüket egy ékszerben. A márkára jellemzők a burjánzó, organikus formák, a játékosság és az össze nem téveszthető, élénk színvilág.

Az alkotóról

Deliné Pőcze Erzsébetnek hívnak, viselkedéselemző pszichológus, business coach, tréner és ékszertervező vagyok. Szenvedélyem az alkotás. A családi legendárium szerint az első művemet 3 évesen egy portörlő rongyra „írtam”, tűvel és hímzőfonallal. Az évek múltával a változatos eszköz- és anyaghasználat megmaradt, csupán a mesterségbeli tudás fejlődött autodidakta módon. Szeretem felfedezni a hétköznapi tárgyakban, a mások által feleslegesnek gondolt vagy túlságosan felmagasztalt hozzávalókban meglátni a kiaknázatlan lehetőségeket.

Így történhet meg az, hogy egy nyakkendőből, egy antik gombból, törött kagylóhéjból páratlan ékszer lesz. 

Kattints a képekre a nagyításhoz:

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Vissza az oldal tetejére