ajándéktippek nőknek

Bombabiztos ajándéktippek: mit vegyél egy nőnek

Legyen szó születésnapról, névnapról vagy egy különleges alkalom megünnepléséről, az ajándékválasztás mindig nehéz feladat. Most adunk néhány tippet, amivel egészen biztosan nem lőhetsz mellé, ha egy nőnek szeretnél ajándékot vásárolni.

Mit ne vegyél soha, ha egy nőt készülsz meglepni?

Cipő vagy ruha

A nők többsége imádja a cipőket és az új ruhákat, de nagyon rizikós bármelyiket is választanod. Egy nő pontosan tudja, milyen cipőt, nadrágot, blúzt vagy éppen ruhát szeretne, de ezt saját magának akarja kiválasztani. Bárhogyan is válogatsz, nagyon kicsi az esélye annak, hogy tökéletesen eltalálod az ízlését és olyan darabot választasz, amelyik maradéktalanul megfelelő.

Edények, konyhai kiegészítők

A konyhai kiegészítők esetében már érdekesebb a helyzet. Azok a nők, akik kifejezetten szeretnek a konyhában tevékenykedni, sokszor örülnek akár egy kisebb konyhai kiegészítőnek, akár egy hasznos robotgépnek is. Azonban igen sokan vannak a nők között olyanok is, akik nem különösebben szeretik a konyhában eltölteni az időt, így számukra egy edényfogó kesztyű inkább tűnik felesleges és haszontalan ajándéknak, mintsem egy olyan darabnak, aminek igazán tudnának örülni.

Mik a legbiztosabb tippek?

Lakberendezési dekoráció

Ez a kategória egy kicsit inkább az előző, konyhai kiegészítők kategóriájához hasonlatos. Ha valamilyen lakberendezési dekoráció beszerzésén gondolkodsz a megajándékozott számára, akkor két lehetőséged van:

1.  Pontosan tudnod kell, milyen lakberendezési stílust szeret és mi illik a leginkább az otthonába, majd ennek megfelelően választasz ajándékot (például egy faliképet, egy kisebb dekorpolcot, vagy éppen egy puha, meleg plédet).

2. Csak kisebb dekorációban gondolkodsz, lehetőség szerint olyan stílusban, ami mindenhez passzol, és nem tudsz vele mellélőni. Például egy fából készült dekortálca, vagy egy illatgyertya, esetleg egy kerámia virágtartó. Ezek azok az alapdarabok, amelyeket minden nő szívesen tesz ki a polcra vagy az asztalra, és ha nem rikító színeket választasz, akkor gyakorlatilag bármilyen otthonba beleillenek.

Kávés, teáskészlet

Nincs olyan nő, aki a kávé vagy a tea közül legalább az egyiket ne szeretné nagyon. Ha valami értékesebb ajándékot keresel, akkor is maradhatsz ezen a vonalon: létezik olyan teás-, vagy kávéskészlet, ami nemcsak azért hasznos, mert az ajándékozott a mindennapok során használni tudja, hanem azért is, mert igen dekoratív és így dekorációs célokat is szolgál.

Ékszerek

Az ékszer egy örök klasszikus. Ha nagyon biztosra akarsz menni, az ékszerrel nem foghatsz mellé gyakorlatilag semmilyen alkalom esetén sem. Hihetetlenül sok ékszer közül választhatunk, ha ajándékot keresünk, ezért most megpróbálunk adni neked egy gyors segítséget, ha ékszerrel szeretnéd meglepni a szerettedet:

1. Ha nem tudod, milyen stílust szeret, akkor célszerű egy visszafogott, minimalista darabot választani, ami bármilyen ruhához jól áll.

2. Ha évfordulóra vagy valamilyen jeles eseményre keresel ékszert, igen jó választás a fényképes medál. Ez nagy divat volt a 90-es évek végén is, de az akkori divathullámnak köszönhetően jellemzően igen minőségtelen, gagyi kínai vackok árasztották el a piacot. Most viszont abszolút elérhető áron tudsz ezüstből vagy aranyból is nagyon szépen kidolgozott, igényes darabokat találni.

  1. Olyan alkalmakra, amelyek minden évben ismétlődnek (születésnap, névnap vagy évforduló) igen jó választás egy Pandora karkötő. A Pandora karkötő egy olyan ékszer, amelyet folyamatosan bővíteni lehet medálokkal. Így első alkalommal egy karkötő alapot és egy medált tudsz vásárolni, majd pedig minden évben egy-egy újabb medállal leped meg az ajándékozottat. Így sok évre előre megoldódik az ajándékválasztás kérdése, miközben olyan ajándékot választasz, amit nem lehet nem szeretni. 🙂

Ékszertartó

Ha kifejezetten szereti az ékszereket a megajándékozott, de már rengeteg ékszere van, akkor érdemes lehet egy szépen kidolgozott, minőségi ékszertartóban gondolkodni. Bársonnyal, bőrrel vagy műbőrrel borított ékszertartókat érdemes választani, amelyek amellett, hogy igazán jól néznek ki, tartósak is és hosszútávon használhatóak.

Virág

Ez a kategória szorul talán a legkevésbé magyarázatra. 🙂 A virágnak minden nő örül, így bármilyen alkalomra „bevethető”. Célszerű élővirágos csokrot választani, mert bár manapság már nagyon élethű selyemvirágokat készítenek, azok egyszerűen soha nem lesznek annyira szépek, mint az igaziak.

Édességcsomag

Kolléganőnek, barátnőnek, vagy az édesanyáknak is jó választás az édességcsomag vagy a gourmet ajándékcsomag. A nők imádják a csokit, akármit is mondanak. 🙂 Arra nagyon figyelj, hogy a megajándékozott ne legyen cukorbeteg, mert ebben az egyetlen esetben nem szerencsés csokoládét vinni neki.

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Vissza az oldal tetejére

Kövesd Facebook oldalunkat,
értesülj elsőként friss cikkeinkről!