ünnepi dekoráció

Natúr, kellemes színek – ünnepi dekoráció

A natúr színek is lehetnek csodaszépek Karácsonykor is. Most olyan boho otthonokról hoztunk nektek fotóválogatást, ahol kifejezetten visszafogott, kellemes színekkel alakították ki a meleg, hangulatos enteriőrt.

A pihe-puha kötött óriási zoknik nemcsak ünnepi hangulatot árasztanak, de pillanatok alatt feldobják a kandalló dekorációját is:

Ezeket a rojtos-bojtos dekorációkat akár te magad is gyorsan elkészítheted, nincs szükséged másra, mint egy kis fonalra, fából készült gyöngyökre és képkeretre:

Mint ahogy ezeket a karácsonyfadíszeket is könnyedén elkészítheted egy kis fonal és melegragasztó segítségével:

Tudtad, hogy a karácsonyfa akár pampafűvel is díszíthető? Kicsit különc megoldás, de kétségkívül látványos a végeredmény:

Ha valami egyszerű, mégis mutatós dekorációra vágysz, akkor számtalan boho stílusú képet találsz a webshopokban, de internetről letöltött képeket, sablonokat kinyomtatva te magad is elkészítheted az alábbi dekorációkat:

Ha vidékiesebb stílusú dekorációra vágysz, akkor helyezd előtérbe a természetes anyagokból készült dekorációkat és igyekezz minél több semleges színt használni:

Ha a fehér színt fával és fenyő dekorációkkal kombinálod, akkor nagyon hangulatos, barátságos végeredményt kapsz:

A semleges, világosabb színű pihe-puha szőnyegek, párnák és meleg plédek meghitté és barátságosan hívogatóvá teszik az otthonod. Ezekhez szintén pihe-puha dekoráció illik:

A semleges színekhez nagyon jól passzolnak a természetes anyagokból készített karácsonyi dekorációk, amelyeket szárított narancsból, fenyőágakból, dióból te magad is elkészíthetsz:

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Vissza az oldal tetejére