Jucus kincsei

Jucus Kincsei

Az ünnepi szezon közeledtével kézműves karácsonyi ajándékok cikksorozatunkban olyan magyar kézműves alkotókat mutatunk be nektek, akik minőségi alapanyagokból, aprólékos munkával, szívvel-lélekkel készült csodákat alkotnak! Idén vásárold meg a karácsonyi ajándékokat magyar kézművesektől!

Ebben a cikkünkben a Jucus kincsei alapítóját és gyönyörű termékeit mutatjuk be nektek!

Jucus kincsei – Saját tervezésű és kivitelezésű ásványékszer bármilyen alkalomra szeretettel készítve

Családunkban mindig is nővérem volt az igazán kreatív (évről évre csodás dolgokkal lepi meg a környezetét), így komoly meglepetést okoztam, amikor előrukkoltam az első ásványékszereimmel.

Az első karkötőket, fülbevalókat saját célra, illetve ajándékba készítettem, de miután az alkotás öröme tudatosult bennem, a hobbim jóval többé vált. Hihetetlenül kikapcsol, sőt feltölt az ásványgyöngyökkel való „babrálás”, amire pályaváltás időszakában pláne nagy szükségem volt.

Bár az ásványékszerek rezgésükkel segíthetik viselőjüket mindennapjaikban, hatással lehetnek testi, lelki és szellemi szinten is, feltölthetik energiakészletünket, de még az öngyógyítás folyamatában is jelentős szerepet kaphatnak; elsősorban ékszernek készítem a karkötőket, fülbevalókat, medálokat. Csodás kiegészítői hétköznapi viseletünknek, de különleges alkalmakon is öltöztetik viselőjüket.

Főként a hölgyek tudnak kedvükre válogatni a könnyed, kifinomult, de nőies vagy éppen vidám, játékos fülbevalók, karkötők és nyakláncok között, de természetesen férfi karkötők is vannak a kínálatban. Gyerekekre hangolva a felnőtt ékszereknél szolidabb, mégis kifinomult, és persze kisebb méretű karkötőket, illetve fülbevalókat is készítek.

Folyamatosan bővül ékszerkínálatom, újabb és újabb egyedi termékek színesítik kincsestáramat, melyek kapcsán vásárlóim visszajelzései igazán szívet melengetőek.

Termékeim egy része megtalálható a Meska piacterén (https://www.meska.hu/shop/JucusKincsei), illetve néhány helyi szezonálisan nyitva tartó üzletben, de a www.jucuskincsei.hu oldalon is érdemes (lesz) körülnézni.

Szívesen fogadok egyedi kéréseket is, örömmel személyre szabom az ékszereket.

Remélem az ékszerek viselőinek legalább akkora örömet fognak okozni, mint amekkora szeretettel készítem őket!

Nagyításért kattints a képekre!

Gyere és válogass a „Jucus kincsei” termékei közül, hogy karácsonyra igazán csodaszép kézműves ajándékokkal kedveskedhess szeretteidnek!

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Vissza az oldal tetejére