Dana-ékszerek

Dana ékszer – a gyantába zárt természet

Az ünnepi szezon közeledtével kézműves karácsonyi ajándékok cikksorozatunkban olyan magyar kézműves alkotókat mutatunk be nektek, akik minőségi alapanyagokból, aprólékos munkával, szívvel-lélekkel készült csodákat alkotnak! Idén vásárold meg a karácsonyi ajándékokat magyar kézművesektől!

Ebben a cikkünkben a „Dana ékszer” alapítóját és gyönyörű termékeit mutatjuk be nektek!

Anna vagyok, a magyar Dana márka megálmodója, tervezője, kivitelezője. Arra specializálódtam, hogy miniatűr növényi talizmánokat készítsek természetimádó társaim számára valódi szárított virágok felhasználásával.

Ökogyanta segítségével őrzöm meg az apró növényeket, melyeknek az a varázslatos hatása, hogy figyelmünket a természet szépségeire irányítja. Ebben a rohanó világban nagy szükségünk van erre. A munkaszobámból az erdőre nyílik kilátás. Itt préselem, szárítom a Bükk és Bükk-alja varázslatos növényvilágát. A kertemben sok-sok vadvirág van a nemesítettek mellett. Szeretetteljes gondossággal gyűjtöm a növényeket, apró csigaházakat, picuri gombákat. Csak annyit gyűjtök, amivel nem teszek kárt a növényben.

A hegyekben, erdőkben, szélfútta réteken járva rácsodálkozok a természet szépségeire. Ezt a békét, harmóniát az erdő csöndjét szeretném átadni az ékszereimmel.

2013 óta tökéletesítem tudásomat, hogy a legjobb alapanyagokkal, technikával készüljenek az ékszereim. Elvégeztem az ötvös iskolát is, hogy még különlegesebb ékszereket tudjak készíteni nemesfémek felhasználásával. Ekkor született a hegyvidékes kollekcióm. Az ékszerré válás teljes folyamatában, csomagolásában benne van teljes tudásom, figyelmem, szeretetem, lelkem. Remélem, hogy a természet üzenetét az is megérzi majd, aki a kezében tartja, viseli valamelyik darabomat.

Kattints a képekre a nagyításhoz!

Gyere és válogass Dana ékszerei között, hogy karácsonyra igazán csodaszép kézműves ajándékokkal kedveskedhess szeretteidnek!

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Vissza az oldal tetejére

Kövesd Facebook oldalunkat,
értesülj elsőként friss cikkeinkről!