esküvői hajviselet

5+1 frizuratipp esküvőre

Lassan itt az esküvői szezon, sokan lázasan készülnek a nagy napra. Most hoztunk neked néhány esküvői frizuratippet, ami a legújabb trendeket követi. Inspirálódj a képekből és találd meg a legjobban hozzád illő hajviseletet.

Az alul megkötött laza kis konty igazán bájos viselet, ráadásul akár rövid frizurából is elkészíthető, megfelelő hajpótlással. Hátul kivágott menyasszonyi ruhához ideális választás, mert nem tereli el a figyelmet a ruha szabásáról, és a ruha szabásához passzoló módon, kellőképpen visszafogott, mégis csinos hajviselet.

 

laza konty az esküvőre

 

Hagyományos konty, lazán, majdnem a fejtetőn: szintén elkészíthető hosszabb és rövidebb hajból is. Esküvői hajdísszel kiegészítve látványos frizurát alkothatunk, önmagában pedig, mindennemű dísz és hajcsat nélkül kimondottan csinos, nőies hajviselet.

 

konty a fejtetőn

 

Lófarok, újraértelmezve: nagy hullámokkal, lazán lófarokba kötve, fehér apró virágos hajdísszel különleges frizurát készíthetünk. A romantikus stílus kedvelőinek ajánlott, akik szeretnének egyszerű hatású hajviseletet az esküvőjükre, de szívesen kipróbálnak valami újdonságot, amivel feldobhatják az összhatást.

 

menyasszonyi lófarok

 

Már a tavalyi évben is nagyon felkapott volt a lazán fonott haj, de valljuk be, ezt csak igazán kevesek tudják tökéletesen elkészíteni. Ha ilyet szeretné, mindenképpen gyakorlott fodrászkezeket keress. 🙂 A fonat önmagában is igazán látványos, de hajdísszel vagy különböző árnyalatú póthajtincsekkel is szuper a végeredmény.

 

laza hajfonat az esküvőre

 

Hosszú vagy félhosszú hajhoz ideális lehet az alábbi választás is. A laza fonat hátul, kevés díszítéssel éppen elég, hogy összefogja a hajat, mégis jól érvényesülnek a csodaszép fürtök.

 

hosszú hajviselet az esküvőre

 

Kimondottan rövid vagy félhosszú hajhoz ajánlják az alábbi hajviseletet, amely nagyon rövid haj esetében póthajakkal is megvalósítható.

 

laza konty esküvőre

Fotók forrása: weddingforward.com

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Prémium kozmetikumok - Sminkajánló

Vissza az oldal tetejére

Kövesd Facebook oldalunkat,
értesülj elsőként friss cikkeinkről!