testkezelés

Testkezelések – műtét vagy felépülési idő nélkül

Az orvos esztétika folyamatosan fejlődő világának hála egyre több lehetőség van a különböző esztétikai problémák, zavaró tényezők kezelésére. Míg a reflektorfény gyakran az arckezelésekre összpontosul, a testkezelések hatásait sem érdemes alábecsülni. Ezek a non-invazív vagy minimálisan invazív eljárások elengedhetetlen eszközökké váltak a modern orvos esztétikai klinikák tárházában. Ebben a cikkben belemerülünk a testkezelések világába, együtt felfedezve azok sokoldalúságát!

Amikor az orvos esztétikai kezelésekre gondolunk, hajlamosak vagyunk megtorpanni az arckezeléseknél – botox kezelés, hyaluronsavas feltöltés, különböző ránctalanító és feszesítő eljárások.

testkezelések választéka azonban szintén széles skálán mozog: a cellulit csökkentésétől egészen a bőr feszesítésén át a zsírcsökkentésig ezek az eljárások segíthetnek műtét nélkül elérni azt a külsőt, amelyet megálmodott magának. A kezelések egyik legnagyobb előnye a személyre szabhatóság. Ezeket az eljárásokat speciálisan az adott személy problémáinak, testalkatának és céljainak megfelelően lehet összeállítani, kialakítani, szükség esetén akár más kezelésekkel kombinálni.

Testkezelés vagy műtéti beavatkozás, mi a különbség?

Első sorban fontos azt megjegyezni, hogy a testkezelések célja nem a testsúly csökkentése. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem érdemes súlyfelesleggel belevágni a testkezelésekbe.

A súlyfelesleg esetén is javítható a testkontúr, akár arányosabb testalkat is kialakítható egy jól megválasztott, megfelelően elvégzett kezelés segítségével.

Előfordulnak azonban azok a helyzetek, amikor az optimális eredmény csak műtéti beavatkozással érhető el, sokan ódzkodnak azonban kés alá feküdni.

Műtét nélkül is jelentős javulásokra számíthat, de fontos, hogy műtétet igénylő esetekben reálisan nem lesz olyan az eredmény, mintha a műtétet választotta volna. Elvárásainak, igényeinek lefektetésekor vegye figyelembe saját alkatát, adottságait.

Milyen előnyei vannak annak, ha a testkezeléseket választja?

Non-invazív eljárások: A testkezelések általában nem invazívak, vagy minimálisan invazívak, így nem igényelnek hosszabb gyógyulási vagy felépülési időt.

Csökkentett kockázatok: A testkezelések esetében jóval kisebb a kockázat és a szövődmények megjelenése is meglehetősen ritka.

Természetes hatású eredmények: A testkezelések eredményei fokozatosak, így sokkal természetesebbnek tűnik a változás.

Testkezelések, amelyekről Önnek is tudnia kell!

Melyek azok a kezelőgépek, testkezelések, amelyek a legnépszerűbbek és a leghatékonyabbak? Ismerjen meg néhányat az orvos esztétikai klinikák által alkalmazott eljárások közül!

DEKA Schwarzy

A világ egyik vezető lézergyártója, a DEKA legújabb fejlesztése, a Deka Schwarzy készülék, amely elsősorban az izmok definiálását, az izomtónus javítását végzi el egyidőben a zsírvesztéssel.

A DEKA FMSulpt rendszere a klinikai fitness kategóriájába tartozó kezelés izomépítést, zsírcsökkentés, feszesítést ér el a páciens aktív mozgása nélkül, miközben 20 perc alatt 20.000 izomösszehúzódással a has kezelése esetén 20.000 felülés vagy a fenék kezelése esetén ugyanennyi guggolás izommunkáját eredményezi egy alkalom alatt.

DEKA ONDA

A testkezelések esetében a legtöbb igény a zsírbontásra, a feszesítésre és a narancsbőr kezelésére irányul – a DEKA ONDA pedig olyan egyedülálló lehetőség, amely nem hosszú kúrák során, hanem akár már egyetlen kezeléssel is látványos, mérhető változást eredményez.

A készülék speciális mikrohullámok segítségével javítja a testkontúrt és akár a legmakacsabb narancsbőrrel is felveszi a kesztyűt. Az innovatív kezelőfej képes a mélyebb zsírszövetre való fókuszálással csökkenteni a zsírszövet mennyiségét, miközben a bőrfelszín nem melegedik fel, vagy sérül meg.

Cooltech®

A zsírfagyasztással történő zsírbontás a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el azok sejtjeinek szabályozott sejthalálát. A Cooltech® egy olyan orvosi eszköz, amely a cryolipolízissel csökkenti a zsírsejtek számát.

Körülbelül 4 hónap alatt átlagosan 15 és 28 százalék közötti zsírsejt szám csökkenés figyelhető meg egyetlen kezelés után. A zsírsejtek tehát elpusztulnak, nem képesek a regenerálódásra, így amennyiben életmódbeli változás nem következik be, az eredmény véglegesnek tekinthető.

ENDOLIFT

Az ENDOLIFT kombinált lézeres alkalmazás képes a bőr feszesítésére, a zsírlerakódások oldására, vagy akár a narancsbőr kezelésére is. Akár a laza hasi bőr, a belső comb vagy a fenék feszesítése a cél, az ENDOLIFT alkalmazása igen sokrétű.

Önmagában is kiváló lehetőség műtét nélküli testkezelésekhez, azonban kombinálva felerősíti más kezelések eredményeit – az eljárás minimálisan invazív, hatása pedig tartós.

Z Wave Pro

A Z Wave Pro esztétikai gép nagy energiájú radiális impulzussal dolgozik, erős hanghullámokat juttatva a célterületbe, a szövetek reakciójaképp pedig növekszik a metabolikus aktivitás a nyirok és a vérkeringés is.

Tanulmányok és ajánlások alapján a Z Wave Pro jelentősen javítja az egyéb testformáló kezelések eredményességét, ezért érdemes kombinációs csomagban alkalmazni más testkezelésekkel párosítva.

Emellett a narancsbőr kezelésében az első választandó kezelések között tartják számon az orvosi publikációk.

Ahogyan az orvosesztétika fejlődik, a testkezelések egyre kifinomultabbá és hatékonyabbá válnak, természetesebb megjelenésű és fokozatos eredményeket kínálva a pácienseknek, amelyek összhangban vannak egyedi céljaikkal.

Ezek a az innovatív eljárások tehát nemcsak az orvosesztétika lehetőségeinek látókörét tágítják, de lehetővé teszik akár az Ön számára is, hogy műtétek vagy felépülési idő nélkül kerüljön közelebb álmai testéhez.

Ha már tudja, hogy szívesen konzultálna a testkezelésekkel kapcsolatban, vagy akár bele is vágna saját kalandjába, mutatunk egy kivételes orvoesztétikai klinikát!

Ismerje meg a Porta Bella Vita csapatát!

Porta Bella Vita orvosesztétikai klinika megfelelő választás azok számára, akik olyan csúcsminőségű orvosesztétikai szolgáltatásokat keresnek, mint a fentebb említett modern testkezelések.

2011 óta ez az esztétikai klinika elkötelezett a minőségben és az ügyfelek maximális elégedettségének elérésében is, emellett pedig a professzionális kezelések nyújtása is folyamatosan a fókuszban van, ahogyan a megújulás is.

Széleskörű szolgáltatásaik közé tartoznak különböző testkezelések, arckezelések, és a bőrrel kapcsolatos esztétikai problémákra megoldást nyújtó eljárások sokasága is.

A Porta Bella Vita csapata hisz a zökkenőmentes kommunikációban és átfogó konzultációban, így olyan alapos egyeztetéseket biztosítanak az Ön számára, amely során kiemelt figyelmet tulajdonítanak Önnek!

Akár a kezelési eredmények fokozásához, tartósabbá tétele érdekében, akár az utókezelésekhez, vagy önálló bőrápoláshoz webshopjukban is elérhetőek termékek orvosi háttérrel.

Átlátható és alapos tájékoztatásra vágyik?

Teljes elkötelezettségre a klinika orvosai részéről?

Élvonalbeli és biztonságos kezelőgépek segítségével akar szépülni?

Akkor ne keresgéljen tovább!

A Porta Bella Vita csapata szeretettel várja Önt!

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Prémium kozmetikumok - Sminkajánló

Vissza az oldal tetejére

Kövesd Facebook oldalunkat,
értesülj elsőként friss cikkeinkről!