márti horgoldája (1)

Márti Horgoldája

Az ünnepi szezon közeledtével kézműves karácsonyi ajándékok cikksorozatunkban olyan magyar kézműves alkotókat mutatunk be nektek, akik minőségi alapanyagokból, aprólékos munkával, szívvel-lélekkel készült csodákat alkotnak! Idén vásárold meg a karácsonyi ajándékokat magyar kézművesektől!

Ebben a cikkünkben Márti Horgoldáját és gyönyörű termékeit mutatjuk be nektek!

” Az alkotás öröme az enyém, gyümölcse a Tiéd!”
Bemutatnám Horgoldámat!
Egyedi kézzel készült: horgolt amigurumi figurákat , babatakarókat, sapikat, fejlesztő játékokat, és egyebeket készítek ,másodállásban. Egyedi kéréseket is szívesen teljesítek! Amennyiben a törvényi előírások, illetve a minta tervezője engedi! Valamint a jó ízlés határain belül van! Termékeim Catania 100% mercerizált pamut fonalból, antiallergén tömőanyaggal , illetve Alize My Baby ( takarók, kisruhák) készülnek. Melyek biztonsággal adhatóak kisbabák vagy érzékeny bőrű felnőttek kezébe , hiszen OEKO- TEX100 minősítéssel rendelkezik mindkét fajta fonal. Mely garantálja, hogy mindenféle káros anyagtól mentes, illetve nem allergizálnak. Figuráim kisbabák részére hímzett, vagy horgolt szemekkel készülnek, hisz a biztonsági műanyag babaszemek is leeshetnek! Lenyelheti a baba! Horgoldámat azzal a céllal hoztam létre, hogy kitermeljem annak a fonalnak az árát, amiből a Sapi Különítmény tagjaként, takarókat, sapikat készíthetek kórházakba koraszülött osztályokra a babáknak . S ne terheljem karitatív tevékenységemmel a családi kasszát. Nagy feladat! De szeretem a kihívásokat! Karitatív tevékenységemen túl szeretném szélesebb körben lehetővé tenni, hogy gyermeke, unokája számára minőségi alapanyagokból készült, egyedi játékokat ,egyebeket választhasson elérhető áron! Időnként az Angyalok Jótékonysági Licit csoportban is megtalálható egy-egy munkám. A horgolás művészetével 10 éves koromban ismertetett meg nagymamám. Hobbym mára igazi szenvedéllyé nőtte ki magát.

Nagyításért kattints a képekre!

Gyere és válogass a „Márti Horgoldája” termékei közül, hogy karácsonyra igazán csodaszép kézműves ajándékokkal kedveskedhess szeretteidnek!

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Vissza az oldal tetejére

Kövesd Facebook oldalunkat,
értesülj elsőként friss cikkeinkről!