farmhouse karácsonyi dekoráció

Farmhouse otthonok – karácsonyi dekoráció

A vidéki farmhouse stílus egyre népszerűbb kis hazánkban is. Most olyan karácsonyi hangulatú otthonokról hoztunk nektek inspiratív fotóválogatást, amelyek egytől egyig a szívünkbe lopják magukat a maguk bájával és egyszerűségével. 

A farmhouse stílus jellemző jegye az egyszerűség, amely könnyen kivitelezhető dekorációkban is megnyilvánul. Szerezz néhány faágat a kertből és egy régi fatálcát és már kezdheted is a dekorálást. Ha pedig nem szereted a lehulló tűleveleket, akkor egyszerűen csak akassz fel egy faliképet:

Az előbbi egyszerű dekoráció továbbgondolt változata is könnyen elkészíthető néhány pirosbogyós ággal és egy-két karácsonyi figurával. De akár a fehér-minimalista dekorációt is választhatod, ha a túlságosan natúr elemeket szeretnéd feldobni egy kis fehérrel:

És ha már a natúr dekorációnál tartunk… a fából készült kis fenyőfák szuperül passzolnak a fém dekorációkhoz, de a teljesen natúr dekorációkhoz is:

A piros és a zöld klasszikus színpárosítás jól illik a farmhouse stílusú karácsonyi hangulathoz:

A fakeretes tükör a kandalló felett és a fém gyertyatartók békebeli hangulatot idéznek:

A kandalló párkányát díszítheted egyszerűen fenyőágakkal, kis termésekkel kombinálva, vagy fényfüzért az ágak közé fűzve, de az eukaliptusz ágak is kiváló girland-alapok:

Akár élő, akár műfenyőt használsz, a fenyő tökéletes karácsonyi dekoráció akár önmagában is a farmhouse stílusú otthonokban:

A fenyőt kombinálhatod fehér és piros színű dekorációval, hogy emeld az ünnepi hangulatot:

A barna és a natúr üvegek is, néhány fenyőággal szuper ünnepi kiegészítői a farmhouse stílusú otthonoknak:

Kérjük, támogass bennünket egy megosztással!

Vissza az oldal tetejére

Kövesd Facebook oldalunkat,
értesülj elsőként friss cikkeinkről!